Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Saturday, January 29, 2011

Spring????

OMG.. Kat luar tu panas kot.. Gerammmmmm... kalau dpt picnic niiiiiii.. huarghhhh... geram2.. malangnya homework melambak2..



Haaaaaaaaa nampak x?????ngan woody tgh posing kat tepi, snack seaweed and cheetos kat tepi, handbag tergantung, matlab bersepah2 ni haaa... recorder ade suare lecturer socio pon xdenga lagi (*ubat tido ni).. ngan hari isnin exam socio lagi.. quiz math lagi.. hw matlab due lagi.. (*faint).. kecewa2... tp xpe2... sabaaa sabaa... tp tgh2 blaja yang pegi kaco2 fb tu pepasal.. haha.. lambat la nak siap.. lol.. tp xpe buat hilang stress skit2.. hehee.. suke sgt pujuk diri sendiri ak ni.. skit2 je ok abel.. jgn melebih2.. (yeke??) ok improve skit2. janji.. :D


tapi stress geram tgk cuace comel kat luar.. dah lame  sang mentari x muncul (*eceh).. haha.. ni la pemandangan kat luar from my room



*haaaaaaa nmpak x langit warne biru tuuuuuuuuuuuu.. OMG.. geram2


Kalaula dpt picnic niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. makkkkkkkkkkkk.... tape2 matlab.. i love u more.. =_="




Ade plak mat saleh ngah melepak2 picnic kat luar niiiiii... ngan shades sume.. 


dapat main buai pon xpe.. :(

Tapi kene saba ni.. Kalau ak klua kang pukui bape nak buat keje.. xpe2 siapkan keje.. then klua.. nnti klu ak klua  ak upload pic ek.. hehehe... ibu cakap.. 

"Study tu yang tolong kakak bile dah besa nnti.. so saba2.."

Lol.. dah besa.. hahaa.. X faham kenape kecewa sgt harini.. merepek je  kan.. tp xpe.. jgn layan sgt ak ni.. 
HAHA.. ok guys.. bubbye.. nak buat MATLAB

Thursday, January 27, 2011

Season of 143??

Ok before i start, jom denga lagu ni.. Nice song by Najwa.. She wrote it by herself.. I don't know who she is but this song is kinda cool.. Hehe.. Ade lirik skali.. Kat bawah ni..
*cool kan..

Engkau duduk di situ.. Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku
Aku mulai resah.. Hatiku jadi kebah
melihat dirimu aku rebah
Tapi hati ini.. Kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati
Lalu cinta kita bermula.. Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta... Dan berjanji untuk setia
Sehidup semati kita.. Menjanjikan Bahagia
Untuk kita berdua selamanya
Jangan engkau jangan pergi.. Jangan tinggal ku sendiri
Jangan tinggalkan carta hati
Kau janjikan bahagia.. Ku janji kau tak terluka
Teruslah berada di carta.. hati kita

Lirik die pon cam awesome je kan.. Org kate.. Spring is the season of love.. LOL.. betulke? Maybe yes maybe not.. Haha.. Ok la.. Sebut pasal Love.. Sejak akhir2 ni macam2 bende sweet berlaku.. Kawan kat Malaysia nak kahwen, yang ni plak nak bertunang, yang tu plak ade confession.. aaa comelnye.. Maybe I am almost 20 so macam menggedik tengok bende sweet2 terlebih ni (=_=") tapi xpe.. haha.. 


Ok.. Spring is the season of love. If yes, why? hahaha.. banyak sebab kot.. lagi2 when aku ade kat US ni.. haha.. Mase spring ni jugak la bunga2 berkembang mekar seperti kasih mereka.. ape pasal la ak menggedik jiwang karat malam2 ni pon ak x faham. .tapi layan je la.. ni sume effect lagu carta hati ni kot.. LOL.. tapi keseluruhan entry ni ak dpt rase yang ak akan merapu smpai x ingt dunia.. ok2.. satu lagi reason kenape spring = love, sebab.. ade Valentine day kot.. tp kite org islam x bleh smbut.. Tp bile pi wallmart ke target ke kan, jumpe macam2 bende bentuk love.. nak xnak macam terkena jugak la kesan smpingan die.. tp usually ak beli untuk diri sendiri la kan, mane tahan tgk teddy bear comel gedabak camtu.. Just now me and my friends kinda jalan2 window shopping (*ke??) kat wallmart.. masuk2 je nmpak teddy bear besa gedabak.. One of my friend pegi peluk teddy bear tu n kate:

"OMG Abel, besanyeeee teddy bear ni.. Kalau org confess kat ak bg teddy bear ni, ak terus terime.. X yah tgk muke die pon xpe confirm2 ak accept punye.."

Tergelak2 ak.. haha. name dirahsiakan, kang ramai plak teruna2 confess kat die gune teddy bear besar tu.. haha.. tp camtu la citenye.. ade jual waffle maker bentuk love, muffin maker pon ade.. macam2 laaaa... tension ak.. macam mane.. habeh la duit.. comel sgt ni.. haha.. tp nasib bek berjaye kawal diri.. LOL.. pastu sbb bende2 ni murah, bleh menjimatkan kos.. Antara satu lagi sebab kebudak-budakan ak, kenape spring ni season of love.. hmm.. Sebab.. dah x de snow.. so xdela sejuk sgt nak klua jalan2 ngan bf or gf masing2.. OK ALASAN NI X MAKE SENSE.. hahaha.. ok dah x de idea dah kenape spring dipilih.. 

Tp kalau spring is not season of love plak, kenape ek? haaaaaaaaaa... Sebab.. pertama, bile ramai org confess, kawen, tunang sume ni, org yang minat kat laki or prmpuan tu akan melepas la.. kesian kot.. tp xpe.. jodoh tu di tangan tuhan.. kite x tau kan.. Kedua.. Duit habis.. Pegi beli barang2 Valentine untuk diri sendiri sebab comel sgt.. =_=" ni kes ak la ni.. ngekkk.. xpe2.. stakat ni bleh tahan agi nak beli teddy bear2 tersebut.. LOL.. ok yang ketiga plak.. sebab ade allergy pade pollen grain.. selsema demam sakit time spring.. nak dating pon x bleh.. gf or bf pon xnak pi date sebab takut menjangkit.. LOL.. x make sense.. Hahaha.. 

Ok tadi mase ak tgh denga lagu carta hati kat atas ni, ade part lirik die yang macam ni:

Engkau duduk di situ.. Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku

Kejap lagi.. one of my friend said:

"Kalau org macam kite ni abel, org tu duduk kat situ bukan tersipu malu.. Tapikan.. die tgh pikir.. patot x ak pegi kat pompuan ni, worth it x.. kesian kite.. LOLOLOL"

hahaha.. yang ni pon make me laugh for a while la.. LOL.. macam2 kawan2 ak ni.. hahaha.. ayat kawan ak ni macam gmba ni ha..

*sarcasm

But for me.. and for now and i hope forever, i love my family and friends so much.. because they are...

So Fluffy, I think I am gonna diee!!!!

Haahaha.. so itulah sedikit sebanyak entry mengarut ak malam2 ni sebab xleh tido.. :)
untuk mereka2 yang sedang bercinta, semoga kekal ke akhir hayat.. :) ingat tuhan, jage diri, jaga maruah, jaga hubungan, insyaallah bahagia.. :D


Lastly.. Thanks sebab layan post mengarut ak ni.. :D oyasumi nasai!!

Wednesday, January 26, 2011

Tanya Sama...

Hehehe.. Dlu masa kecik2.. mase tu adek bradek baruuuuuuuu due org.. ak ngan adek ak yang no 2.. ni gmba die..

*same x muke.. LOL

Mase kitorang kecik2.. ayah ngan ibu aja lagu yang lirik die camni.. 

Tanya sama pokok .. Apa sebab goyang 
Nanti jawab pokok.. Angin yang goncang
Tanya sama langit..Apa sebab hujan 
Nanti jawab langit ..Tanyalah awan
Awan nanti kata.. Aku kandung air
Sampai tempat sejuk.. Aku pun cair
Tengok dalam air.. Nampak bayang2
Campak satu batu.. Bayang pon hilang 

Haaa.. So kitorang pon berlawan2 la berduet2 dalam kreta lagu ni.. Haha.. Tapi.. Ibu ngan ayah kate.. Ade lagi satu version.. lirik die starting ngan "Tanya sama hati, Apa asal sayang.." Tapi ayah ngan ibu x ajar kitorang version ni.. Tapi.. Pas kitorang nyanyi lagu version yang diajar pade kitorang tu, ibu ngan ayah akan nyanyi lagu version "tanya sama hati" ni.. haha.. Mude2 anak baru due.. romantik kot.. KEKEKE.. Tapi along ngan adek xpernah hafal lirik version untuk ibu ngan ayah ni.. So malam ni tibe2 teringat.. hahaha.. So.. Inilah lirik nya.. :D

(perempuan):
Tanya sama hati.. Apa asal sayang
Adakah tandanya.. Nampak dipandang
Kumbang rayu bunga... Bulan dan bintangnya
Punya tanda-tanda.. Hubungan mesra
(lelaki):
Tanya sama hati.. Pernahkah merindu
Ingat masa lena.. Apa mimpimu
Masa berjauhan.. Apa nan dikenang
Bila difahamkan.. Itulah sayang
(perempuan):
Jikalau tidak.. Kerana sayang
Kuntuman kasih.. Tak mungkin kembang
(Lelaki):
Andainya jemu.. Mengganti rindu
Jambangan mesra.. Tentulah layu

Ehehe.. lirik bukan men lagi naaa!!! hahaha.. Kakak rindu ibu ngan ayah sgt2 malam ni.. Dah bape hari mimpi rumah..huaaaaaa.. 

I LOVE YOU..

Hehe.. Nila gmba ibu ngan ayah saye.. Kadang2 rase cam nak balik zaman kecik2.. so that bleh ubah jadi anak yang betul2 berguna dari kecik smpai besa.. :( hehe.. thanks ayah sbb didik kakak.. thanks ibu sbb slalu bg support sume.. nak cakap pasal jasa ibu n ayah memang x tertulis la.. haha..  thank you so much..

Nah.. this is the original song.. sang by P.Ramlee.. and the women, i donno who.. :D

See YAAAA!!!
Asalamualaikum w.b.t..

Recently..

Soooo many things occur in my life this week is related to this phrase...

"Time ade xnak jage btol2.. xnak hargai.. bile dah xde or hilang, baru terhegeh2 nak sedih n nak cari.."

(=_=")
aigoooooooooooo.... 

Sunday, January 23, 2011

Inspiration

One of my friend just post this song on fb and i found it nice! Inspiring and motivating.. So take a glance ok.. :)  Lyrics are provided if you wish to "karok" while hearing to this song.. kekekkee..



Made a wrong turn, once or twice 

Dug my way out, blood and fire 
Bad decisions, that's alright 
Welcome to my silly life 
Mistreated, misplaced, misunderstood 
Miss 'No way, it's all good', it didn't slow me down 
Mistaken, always second guessing, underestimated 
Look, I'm still around 



Pretty pretty please, don't you ever ever feel 
Like you're less than f*ckin' perfect 
Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing 
You're f*ckin' perfect to me! 



You're so mean, when you talk about yourself, you were wrong 
Change the voices in your head, make them like you instead 
So complicated, look happy, you'll make it! 
Filled with so much hatred...such a tired game 
It's enough! I've done all I can think of 
Chased down all my demons, I've seen you do the same 



Oh, pretty pretty please, don't you ever ever feel 
Like you're less than f*ckin' perfect 
Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing

You're f*ckin' perfect to me 



The whole world's scared so I swallow the fear 
The only thing I should be drinking is an ice cold beer 
So cool in line, and we try try try, but we try too hard and it's a waste of my time 
Done looking for the critics, cause they're everywhere 
They dont like my jeans, they don't get my hair 
Exchange ourselves, and we do it all the time 
Why do we do that? Why do I do that? 



Why do I do that..? 



Yeah, oh, oh baby, pretty baby..! 
Pretty pretty please, don't you ever ever feel 
Like you're less than f*ckin' perfect 
Pretty pretty please, if you ever ever feel 
Like you're nothing, you're fucking perfect to me 
You're perfect, you're perfect! 
Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing 
You're fuckin' perfect to me...


This song tell me.. Everyone make mistakes, have weaknesses.. but that doesn't mean we can't change to be a better person right.. just ignore what others say.. you have your own life.. you are on your own.. so make a wise decision.. and change to be a better person.. i am trying.. you guys should try too.. :)

Friday, January 21, 2011

My Chocolate Candy.. :)

Hi guys!!
^_^

Juz wanna update my blog with the newest pictures of Hana Hadirah.. Hehehe.. :)

*Hana Hadirah with her Lovely cutie mummy (ie. my cousin).. :D

*keke.. hana macam ayah kan.. (Hana with her daddy)

*Mummy.. besa sgt la sunglasses ni.. x cool la macam ni.. tgk dah senget2 dah.. =_=" tp xpe hana tau hana comel.. kekeke

*haaaaaaa now ni baru cool.. :) alamak lupe nak lap ayaq liuq.. nampak kilat2.. hehe.. xpe2 still comel.. :D

p/s: x saba nak balek mlysia nak jumpe budak kecik ni.. :)

Tuesday, January 18, 2011

わたちのルームメート。。。

Ok b4 that.. Kite denga lagu ni..



*sebenonye oden nak menyanyi.. tapi suaro oden time gini bak katak kat blakang umah.. ngeheh

Ade sorang budak kocit.. Namo dio samo mace namo sayo.. kekeke..

She is a girl yang...

Tengah panjat katil smbil menyanyi lagu siti, tp sampai atas die letak kepale je lagu pun berenti serta merta macam radio habis bateri katenye.. hehe

She is a girl yang...

Tengah2 study tibe2 bernyanyi dengan suara suprano ala2 ning baizura tp yang ni memang best.. kalah ning baizura.. and her voice make me wanna sing with her.. so we end up karaokeing together without mic... kekeke 

She is a girl...

That i share gossip2 beautifulnara.com with.. hehehe.. punyela smgt.. "cepat2 tgk beautifulnara.. artis ni dah kawen oooo".. hehehe

She is a girl..

fuhhh memang hardcore driver.. cekap gile wa cakap lu.. :D memang rase selamat aa nek kete ngan die.. bahagia je.. hahaha...

She is a girl..

That.. during PAVE.. alwayz be with me.. :) I miss that moment.. 

She is a girl.. 

Yang lembut.. x banyak cite.. hati lembut.. :) 

She is...

A nice girl.. pemurah.. 

She is the girl...

Yang pernah nampak berbagai2 gaye ak tido.. menggigau.. excited.. melalak.. memekak.. ketawa terbahak2.. menjerit tgk cite hantu.. bengang x tentu pasal.. die jugak yang nampak ak craving nak makan itu ini..

She is the girl..

Yang very hardworking.. study for her future.. :) sopan je.. :) 

She is...

A really feminine girl.. :)

And She is...

My dearly cutie sweetie apple pumpy umpy roomate.. :)


Name die.. Fatin Nabilah Jamil.. :)


These are few words for you sweetie..
1. Thanks for being a good roomate..
2. Sorry for anything wrong i have done along 2 years of being your roommate
3. Abel just nak bg tau aten.. kalau aten sedih or rase insecure or ape2 je.. bleh je nak pinjam bahu abel.. hehehe.. jgn amek terus.. bahaye2.. xyah cite pon xpe.. just if you need a shoulder to cry on.. just come to me.. maybe it will reduce your burden.. :)
4. Strive for your future ok.. :)
5. I miss our pave time.. :)
6. I know I am not a good roommate.. Thank you so much because you are able to put up with me.. :) just bare with me for as long as u can.. kkekeke.. sorry dear..
7. The purpose of this post is just to remind you that I am here my friends.. Gotta be with you to smile with style and cry with voice (*scream.. hehehe).. :)
8. L.O.V.E.
9. Mechanical Engineer must be STRONG okay!! hehehe.. 


Truly;
ABEL MATSUMOTO

*p/s: tgh tunggu susu yang sedang dipanaskan atas heater.. :D




Wednesday, January 12, 2011

Loveeeee...

This is an entry about..

a person..

That appears in my life on 2009..


this is an entry for.. 


for.. 


for.. 


for.. 


for..


for.. 


AZAH 


AZAH FATIHAH


AZAH FATIHAH ANAK PAKCIK NAZRI


ATIE PHOENIX..


ATIE BULAT COMEL GOLEK2 BACE HARRY POK'ER.
*THE SWEETEST IN THE WORLD.. KUI3 HAHAHA

Atie.. I made this short video just for you..
So don't be sad..
I just want to remind you that..
I always here..
whenever you need me.. :)

video
*Saranghaeeeeeeeeee... :) aishiteruuuuuuu... :)

So guys.. this is actually the Love entry that i wanna talk about.. A love for friends somehow is sweeter than THE SWEETEST THINGS IN THE WORLD.. KEKEKEKE

p/s: untuk kawan2 yg len jugak.. I alwayz be here if u need me.. :) LOVE YOU ALLZZZ... especially my vandy friends.. because you guys always by my side for one and a half year now.. :)


사랑합니다.. Saranghae.. saranghamnida...
あいしてる。。Aishiteruu... 

Tuesday, January 11, 2011

LOVE??

will be discussed in the next post

=_="

Mood: 
* malas nak pi skolaaa.. tinggal harini je nak settle sume bende.. pasni dah skola.. haurghh

* happy sebab my project dah bergerak dengan banyak.. :D

*rindu ibu n ayah...

*confuseeee


Friday, January 7, 2011

My Hobby

Semalam petang pi wallmart.. Nak cari sesuatu.. dah lame dah nak blaja tp cam xde kesempatan. tp sejak akhir2 ni cam semangat berkobar2 plak.. kekeke... lagi2 pas tgk drama korea Mary Stayed Out All Night.. Cite ni cool.. meh bg preview pasal cite ni skit:

 
Best gak aa cite nih.. hehehe.. ok smbung2

Then, smpai wallmart.. ak pi la beli buku nih:


blakang die siap ade bende nih:


Huarggghhh swonok x terkate.. kekeke.. it cost me 10 bucks but its okay.. haha.. buku ni siap ade DVD agi.. ade makcik ni aja knitting:


haha comel je chubby2..

Abeh tu xkan nak beli buku je.. knitting yarn x nak beli ke? so ak beli benang ni:


comelkan warne die.. hehe..

So pas balek bilik.. start aa stitchin' n knittin'.. haha.. menggunakan alat2 ni:


 yang panjang tu needle die.. simple je alat2 die.. mule2 nak buat tu agak kekok la.. haaaaa.. tgk tgn makcik ni.. berpintal2 gak aa tgn ak buat..
haha tp sbb smangat yg berkobar2 td.. terus la buat2..

makcik tu aja due jenis knitting.. satu knit stitch n lagi satu purl stitch.. and die aja gak care nak binding off.. macam berbaloi gak la buku ni.. haha.. so hasilnye.. kecit je.. tp nnti bleh la buat scarf ke.. sweater ke.. and lagi satu.. ak rase knitting ni sweet.. sebab kite bleh buat bende tu.. n make it as a gift to our friends ke, parents ke.. kekasih hati ke.. haha.. sebab usually org buat knitting ni untuk baju2 kasi panas.. cam sweater ke.. glove ke.. so kan sweet when we provide our love one with glove ke.. yang bleh buat diorang warm n x cold.. nampak x significant die.. kekekeke.. soo.. ni la dieee bende comel yg dah jadi hasil blaja satu malam..


*walaupun x kemas n lawa mane tp still swonokkkkkkkkkkk.. haha.. nampak x kecacatan benang warne putih di tgh2 tu.. itu memang masalah yg x dpt nak disolvekan.. kekeke..

BAHAGIAAAAAAA... now ni ak dah realise la yg ak ade passion pade due bende ni.. menjahit dan memasak (i love to try new recipes).. hahaha.. macam pompuan sgt tp nak buat camne hobi2. haha.. :D.. hopefully x lame lagi bleh buat scarf!!!

p/s: school dah nak start next wednesday.. MALASSSS bleh x.. huarghhhhhhhhhh

Thursday, January 6, 2011

わたしのまぼろし。。。

It was a phantom..
It was a vision..
It was an illusion.. 
It was a dream...
In my sleep.. 


Ak ni memang terkenal dengan mimpi2 mengarut.. kekekeke.. tp malam td... :( It is not about me.. But about one small little girl that i love but i don't know who she is.. haaa.. pelik2.. Sape agaknye budak tu.. Ak pon wondering.. Tp mimpi ni macam mengarut + fantasi2 skit.. korang yg bace ni terime la seadanye ok.. :D

Haha.. Malam td cuci muke pastu teruih nek atas katil.. x cuci kaki.. x snonoh btoi.. haha.. penat2.. consider la skit kan.. :D pastu tido la dgn indahnye.. dalam tido tu.. ak bermimpi.. ^.^ ingtkan mimpi indah.. upenye x.. =.="


Ak mimpi.. Ade sorang budak ni.. Ok skang dah confuse nak cite camne.. haha.. Ok camni.. Mimpi tu start bile, ak ade kat tepi satu pintu ni.. And ade sorang girl.. Cute enough with a women.. that women marah2 budak kecik tu.. umo budak tu dalam 3 tahun camtu.. tp cakap die x pelat.. lancar je.. tp comel.. dah pandai jalan.. of course la.. 3 tahun kan.. die kecik je.. pakai shirt putih ngan pampers.. badan die debab2 skit.. cute comel.. rambut cm cendawan2 skit.. tp bukan macam ni:


Rambut baby tu cam cendawan2 comel cam rambut baby la kan.. lurus.. muke die putih.. pipi gebu2.. tembammmmm bulat2.. Ak nampak women tu marah2 budak kecit tu.. ak pi dekat.. ak tanye.. Kak.. kenape marah2.. pastu akak tu kate.. ni budak ni sakit lemah jantung.. menghabiskn duit je nak beli ubat.. Blablablabla.. x ingt dah.. pstu die jerit kat budak tu.. "MASUK DALAMMMMMMMM!!!!" pastu ak tgk budak tu.. die jalan kedek2 pi kat pintu.. then.. die nak bukak pintu tu.. tupon die x larat.. sbb die sakit.. pastu badan die kecik plak tu.. pastu ak tgk akak tu.. die buat bodoh je...

Then ak lari2 kat budak tu.. dukung die.. n bukak kan pintu tu untuk die.. pastu berbual2 ngan die.. cute nye adek niii... and at that time.. (dalam mimpi tu la) rase sayang gileeeeeeee kat budak kecik ni.. petah sume.. kesian die kecik2 dah sakit.. muke die suci je.. dalam hati doa.. panjangkanla umor adek ni.. dalam mimpi ni sakit die cam kronik aa...

Ha sambung3.. pas aku bukak pintu tu.. kitorang cam masuk alam laen..cam dalam alice in wonderland.. (ya allah mengarutnye haha... ) pastu.. dalam tu kitorang jumpe satu org pakcik ni.. die cakap... ok.. you guys kene carik 5 bende ni untuk slamatkan baby ni.. ak tanye la ape die.. pastu die bgtau la tp ak x ingt ape name die.. bende tu kecik2 je.. ok. ak punyela berlari kesane kesini nak cari bende tu.. x bleh lmbat.. nnti adek ni sakit.. lari2 dengan adek tu.. adek tu gelak2 time ak usik die.. pastu die cakap.. sayang kakak.. pastu kiss2 pp ak.. (mengarut tp sedih la).. pastu die pon tlg2 cari.. kalau penat kitorng same2 cari air.. smpaila smpai kat satu rumah ni.. adek ni makin lemah badan die.. pastu die dah batuk2.. dah x larat. badan die dah longlai dah.. pastu ak baringkan die.. pastu ak pi cari  barang ke lime sorang2.. mase dah suntuk ni.. lari punye lari.. tibe2 ade due org manusia ni.. pakai baju pengantin tgh dating tpi kolam.. muke cam lisa surihani skit2.. =_=" mengarut.. pastu diorang kate.. "eh, burung ape tu.. bukan org asli kate kalau burung tu petanda ade org nak meninggal ke" (ok ni mengarut kurafat sume jgn percaye.. ni di alam fantasi je) haha.. so ak pon berlari dari tmpat tu pi kat adek td.. tgk die memang dah sakit dah.. pastu sedare mare ak tibe2 ramai.. mane datang pon ka x tau.. pastu adek tu cam nazak tau.. pastu ak pi kat die.. ucap kalimah syahadah n die cam ikot.. pastu tibe2 die cakap.. "adek x kicah pon sakit slama ni, tp skang ni sakit die lagi bergande2.. tp pasni adek bahagia dah" huaaaaaaaa sedih.. pastu terus terjage.. OK mimpi ni mengarut.. tp rase sedih sebb ak syg gile kat adek dlm mimpi tu.. org kate mimpi ni mainan tido.. syaitan je sume ni

Tp maybe ade pengajaran kot.. macam.. kalau kite tgk org sakit.. tlg la mereka.. sayang sesame manusia.. Kalimah syahadah sume.. pastu mimpi itu mainan tido.. pastu sakit ketika mati itu lebih sakit dari dibelah ngan tujuh jenis pedang (kot.. x ingt sgt peribahasa die).. hmm.. saje je nak cite bende ni.. kekeke

Pengajaran.. Lain kali nak tido basuh muke basuh kaki sume.. n make sure dah smbhyang la.. smbhyang la di awal waktunye.. so that nnti nak tido dah senang.. :D

p/s: gmba2 terbaru hana adirah..

* with her mum

*with her mak ngah.. :D

*with her mokde..

COMELNYEEEEE....

Tuesday, January 4, 2011

When you're...

When you're gone.. The pieces of my heart are missing you.. 
=.=