Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Saturday, December 25, 2010

As white as snow... :)

Tonight.. It was about 11.30 pm and it is snowing.. tempting nyeee nak men snow.. =_="
Soooo... Kitorang bertujuh bergerak ke atas garaj berhampian olin hall.. dengan harapan nak men slide2 kat slope tu... haha..
So ni la antara hasil2 die..
Ak pegi atas garaj tingkat 11 ni ngan bebudak nih.. kekeke..
Sronok gile.. MAcam spastik pon ade.. dengan sejok nyee... kat tingkat 11 angin tiup2 kuat gile.. kekeke.. ;P
Siap bawak dulang nak slide2.. tp sebab snow tu x beku lagi so xleh nak slide sesangat la kan.. kekeke.. so dulang tu jadi fungsi len.. kite tonton video ni.. :D
video
Ha itula die kespastikan kami.. ak tgk video ni pon leh tergolek2 gelak.. hahaha.. camni la dah 19 taun pon macam budak kecit agi...
This is the second video yg dirakam luar sedar pada mulanye... heheh
video
So macam2 la gelagat di situ.. Yang kurang sopan tu harap maafla yek.. kekeke
The third video is an interview untuk budak2 yg wat snowman..
video
Last2 snowman tu busut cam tu jela x jadi pon snowman nye.. sbb snow tu xleh nak kepal2.. hehehe
So ade la beberape video pemandangan kat sekitar tingkat 11 tu.. kat bawah ni.. hehehe
video
Hahaha... So tu jela keseronokan bermaen snow stakat ni.. :D nomu nomu chuwa.. hahaha
See YAAA!!!

0 comments:

Post a Comment