Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Thursday, February 3, 2011

Message to all my boyfriends..



I got five boyfriends rite na!! Player? Yeah you can consider me to be a player for now.. =.=" I really try to understand them, love them with all my heart.. I have to.. =.=" it is hard to love five boyfriends at the same time.. but i can let them go.. :( huaaaaaaaa... life is hard for me right now.. My boyfriends keep loving me with all their heart but i just can't give my love to them fairly.. 
So in this post.. I would like to give some message for my boyfriends...

To my dearest Mr. T..

Hi Mr. T.. Susahnye saye nak faham awak.. Kesian awakkan.. Haha.. Tp awak slalu bg saye problem banyak2.. saye xtau macam mane kadang2 nak tolong awak selesaikan masalah awak ni.. Sampai kene mintak tolong ngan kawan2.. pastu awak nak cepat plak tu jawapan.. ingat lagi masalah pertame awak bg time kite baru2 kapel dlu.. saye pening gile nak tolong awak.. awak jgn la bg masalah banyak2 kat saye.. saye bukan pandai sgt nak tolong awak.. kalau macam ni, macam mane sye nak sayang awak lebih2.. huhhhh.. xpe2.. saye try lagi nak faham awak.. dalam mase 3 bulan ni.. saya akan bg kasih syg sepatutnye kat awak.. :D


To My Dearest Mr. M...
Hi darling!.. Mr. M... You baik gile ngan I skang ni.. you pernah dtg in my life 3 kali.. tp yang ni you memang betol2 baik.. thanks for being nice to me.. hopefully i will love you forever.. 1437.. :D 
To my dearest Mr. M2...

Laling aaaaa... I pernah kawan dengan 3 org kawan u dlu.. tp semue kurang berjaye.. i hope our relationship kali ni berjaye la.. hehe.. stakat ni you are being easy on me.. and i love that.. walaupun somehow i confuse ngan u.. tp xpe.. skit2 confuse tu lumrah dalam hubungan.. hehehehe.. 


To my dearest Mr. Mat..

Hi abang mat.. LOL.. abang mat ape kabar?? heheh.. ok.. sy memang berterime kasih laaaa pade encik A sebab kenalkan saye ngan abg mat.. org kate abang mat ni senang nak handle.. Sape yang xberjaye handle abg mat ni bleh jatuh kategori loser.. btol ke abang mat? ok2 xpe2.. i'll try hard to handle u.. hahaha..


And the last one is for my dearest Datuk S..

Hi datuk S. Datuk S ni senang je.. die kaye skit so senang skit kot nak handle.. ahahaha.. ok2.. datuk S.. walaupun banyak character2 datuk S yang I kene hafal.. tp insyaallah kot i can handle that.. datuk S janganla risau ok.. i'll treat you well.. tp maybe hubungan kite akan tahan 3 month from now je.. sbb i am not planning to continue our relationship.. sorry for that.. :)


Okla that's all my boyfriends.. remember.. treat me well ok even though i am not treating you guys well enough.. hehehe..

key term:
1) Mr. T = Mr. Thermodynamics
2) Mr. M = Mr. Matlab
3) Mr. M2 = Mr. Math 198
4) Mr. Mat = Mr. Material Science
5) Encik A = Encik Ashok
6) Datuk S = Datuk Sociology

Hehehe.. see you guys on the next post!.. love you'll!

5 comments:

Aini Naz said...

sumpah aku baca perenggan pertama jer aku dh dpt agak dh pasal aper. haha :P

aten_abel said...

Bagusla kalau camtu.. LOL

zuluuniformlima said...

hahaaha.. baik la aku tngk makan sorang2 kt rand td.. lol.. sabo abel sabo.. nnti ade la rezeki tuh..:D

akhiran said...

abelllll...good one!!

aten_abel said...

joe: ko salah komen ni.. hahaha.. :)
akhiran: haha.. thanks.. :)

Post a Comment